Noutăți

Cele mai frumoase amintiri ale Găștii Zurli din Tulcea, Constanța și Slobozia

Știți care sunt cele mai frumoase amintiri pentru noi? Voi, prieteni! Voi sunteți, fiecare copil și om mare care pleacă de la spectacolele noastre "zâmbind cu sunet", așa cum obișnuiește Fetița Zurli să zică.

Odată trasă cortina, noi rămânem pe loc și ne bucurăm de fiecare sunet din sală: de pașii repezi ai micuților care aleargă de colo-colo, de râsul lor colorat și plin de viață, de fiecare expresie de uimire și de cum fredonează cântecele, în timp ce sala rămâne în urma lor. Bucuria voastră plutește mult timp în aer.

Când voi cântați odată cu noi și vedem că știți tooooate versurile cântecelor, ni se face pielea de găină.

Am ajuns la Tulcea după vreo 4 ani!!! și am simțit cât de dor le-a fost copiilor de noi. Un amalgam de emoții și trăiri și-au făcut loc pe scenă și în sală.

De la Tulcea am plecat la Constanța. Aici ne-am revăzut mulți prieteni vechi și ne-am bucurat că i-am putut face o surpriză unei fetițe care nu putea să vadă. La finalul spectacolului, ne-am adunat cu toții și împreună cu ea am înregistrat un mesaj audio. Pentru ca atunci când i se va face dor de noi, mămica ei doar să apese un buton la telefon, iar noi vom fi acolo, cu ea.

Apoi am ajuns la Slobozia, unde “Cântec pentru Maya” s-a auzit cel mai tare. A fost fredonat de toți oamenii mari din sală.

Acum ne pregătim bagajele, plecăm la Ploiești, dis-de-dimineață. Mâine avem 3 spectacole. Ne e dor de prietenii noști de acolo, a trecut mai bine de un an de când ne-am văzut ultima dată și dorul de ei e mare.

Vă lăsăm acum, dar promitem să vă scriem după fiecare spectacol. Aaah, era cât pe aici să uităm, Fetița Zurli are o provocare pentru voi: „Toți copiii care urmează să vină la spectacol, să le facă o pregătire oamenilor mari care îi vor însoți. Să repete, Aram sam sam, Am o căsuță mică șiii.. Eu îți dau un zâmbet. Pupici cu sclipici!”

Ca să le găsiți mai ușor, le punem noi aici.

1. Aram sam sam

2. Am o căsuță mică

3. Eu îți dau un zâmbet

Unde ne vedem în perioada următoare? Aici.

Photo credit - Bogdan Anton

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show @ Family Fest Island

BUCUREȘTI, 03.10.2020, ora 11:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE