Noutăți

CAMPANIE! Încalță un copil “de toamnă”

Fac parte din generația oamenilor care, copii fiind, nu au avut două rânduri de încălțări într-un sezon. Ba, mai mult, acea unică pereche era, de nouă, cu două numere mai mari, “ca să îți vină și la anu’!” Astăzi, foarte mulți dintre noi ne permitem mai multe rânduri de încălțări… le alegem în funcție de culoare, de model, de material, de vreme și, dacă e să fim sinceri, în funcție de toanele, fițele și trăirile pe care le avem în ziua respectivă., Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Încalță un copil, de toamnă!” este o campanie pornită din inimă! Prin intermediul ei, ne dorim să ajungă încălțări în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă.

Am creat un mecanism prin care fiecare dintre voi poate să trimită pachete cu cizmulițe sau ghetuțe, de orice mărime. Noi strângem toate pachetele primite și le distribuim unor asociații care au grijă de acești copii. Rugămintea mea este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Vă așteptăm cu ele la evenimentele noastre, din orașele în care mergem în turneu sau le puteți trimite prin curier, la adresa pe care o găsiți mai jos.

Puteti trimite pachetele prin curier la adresa: Compania de Evenimente Zurli, Strada Oltețului nr 30, Sector 2, București. Informații la tel. 0728143173.​


Ideal ar fi să trimiteți produse noi, pentru că sunt destul de complicate sortarea și împărțirea lor și, dincolo de asta, toți copiii visează la încălțări noi.

Campania “Încalță un copil, de toamnă!” durează până pe 5 noiembrie. Se va încheia odată cu spectacolul de la Timișoara, unde puteți aduce ultimele pachete. Vă promit fotografii și filmulețe, să vedeți exact unde ajung cadourile voastre. Vă garantez că gestul vostru va produce o MARE BUCURIE! Aș vrea să strângem cât mai multe ghetuțe, să încălțăm cât mai mulți copii care încă mai umblă desculți, în România zilelor noastre.

Vă așteptăm cu pachetele cu ghetuțe cadou la sălile de spectacol din:

  • Galați - 6 octombrie
  • Cluj Napoca - 13 octombrie
  • Brașov - 15 octombrie
  • Botoșani - 19 octombrie
  • Bacău - 20 octombrie
  • Buzău - 21 octombrie
  • Craiova - 25 octombrie
  • Târgu Jiu - 27 octombrie
  • București - 30 octombrie
  • Timișoara - 5 noiembrie

Ni s-au alăturat deja, în această campanie, prietenii noștri din Timișoara, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Arad și așteptăm răspunsuri și de la alte asociații prietene, cu care am luat legătura.

Invităm toate asociațiile din țară care doresc să participe la această campanie, să trimită un mesaj la adresa contact@zurli.ro. Vom lua legătura cu fiecare dintre cei care ne scriu. Important este să afle cât mai multă lume, să fie cât mai ușoară modalitatea de a trimite pachete în locul cel mai apropiat sau să le aducă personal, la spectacolele noastre. Cum e mai simplu, pentru fiecare.

Esențial este ca noi, cei implicați în povestea asta minunată, să încălțăm la timp copiii desculți.

Vin ploile și frigul și, cu siguranță, o pereche de încălțări noi, bune, va face diferența! “Aleg să fiu bună!” este decizia pe care am luat-o în urmă cu câțiva ani și mă străduiesc să fac asta cât mai mult, din timpul pe care îl am.

Puteti trimite pachetele prin curier la adresa: Compania de Evenimente Zurli, Strada Oltețului nr 30, Sector 2, București. Informații la tel. 0728143173.
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE