Noutăți

Campania "Puterea Zâmbetului" ajunge la Deva și Drobeta Tr. Severin

Noi suntem Gașca Zurli și vrem să punem Zâmbetul tuturor copiilor pe harta României!

Pe 11 mai ajungem cu Zâmbetul Zurli la Deva, iar pe 12 mai la Drobeta Turnu Severin.

Gașca Zurli continuă campania prin care își propune să ducă Zâmbetul în toată România.

Puterea Zâmbetului își continuă drumul prin țară și ajunge în perioada următoare în Deva și Drobeta Turnu Severin. Zâmbetul Zurli este gata să cucerească inimile românilor.

Categorii bilete:

• VIP -150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

• Categoria 1- 80 lei

• Categoria 2- 40 lei

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați! După începererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului. Atenție, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE