Noutăți

Azi am dus cadouri la Timișoara, Cluj și Iași

Aventura pachetelor de 1 iunie a continuat și azi. După sute de kilometri parcurși, Echipele Iubire și Fericire au dus cadouri copiilor din secțiile de oncopediatrie din Iași, Timișoara și Constanța.

Dacă ne-ați urmărit live pe Facebook și postările făcute de-a lungul zilei, ați observat bucuria cu care echipele au străbătut țara pentru cei mici.

Ajunsă la Iași, la Spitalul de Copii Sf.Maria, echipa Iubire a lăsat pachetele cu cadourile celor mici. 150 de pungi pline cu produse de igienă, jucării și gustări au lăsat Fetița Zurli și Mulțumesc la spital. De data asta, pupicii cu sclipici s-au transmis de la distanță, iar misiunea Echipei Iubire s-a încheiat, deocamdată. Spunem deocamdată, pentru că mai avem ceva pregătit.

Dar ne întoarcem la Echipa Fericire care azi a ajuns și la Timișoara și la Cluj Napoca. Iuhuuu!

Lulu, Truli și Vrăji au început cu spitalul Louis Țurcanu, unde au lăsat pentru toți piticii de la oncopediatrie pachete pregătite cu toată dragostea din Univers. Sute de pupici cu sclipici s-au trimis de la distanță și la Timișoara.

Trebuie să le mulțumim prietenilor de la Asociația Little People pentru ajutor, ne-au ghidat extraordinar. Mulțumiri cadrelor medicale care ne-au întampinat cu căldură și care s-au bucurat că nu i-am uitat pe cei mici și am revenit în locul care s-a transformat într-o a doua casă pentru zeci de copii bolnavi de cancer.

Echipa Fericire a lăsat cadourile, gândurile trimise de oamenii de pe Facebook celor mici, mesajele lor de încurajare, iar de aici a pornit spre Cluj Napoca. r

După un drum de 4 ore, au ajuns la Institutul Oncologic din Cluj Napoca. Nu e prima oară când venim aici. Truli și-a amintit de băiețelul care anul trecut i-a luat jobenul de pe cap și nu voia să i-l mai dea înapoi. Era atât de amuzat că i l-a luat încât a râs încontinuu până la plecarea noastră de pe secție. De data aceasta nu am mai putut intra în saloane, dar am lăsat sute de pungi pentru cei mici.

Fiecare copilaș primește cadouri de la Kaufland România, Dr.Oetker, Tedi, Bioderma, Charmony, La Vache Qui Rit, Edenia, Vreau Tipar.ro și jucării Zurli.

București - Constanța - Iași și înapoi acasă, la București. Acesta a fost traseu Echipei Iubire.

București - Craiova - Timișoara - Cluj Napoca, traseul Echipei Fericire. Mâine ajungem la Brașov, iar duminică le pregătim ceva frumos copiilor din București. Rămâneți cu noi, aventura continuă până la ultimul cadou livrat.

Nu știm câti kilometri am făcut de ieri până azi, dar știm cu câtă bucurie în suflete am parcurs fiecare kilometru. Nu ne oprim aici. Pe mâine!

Echipa Iubire + Echipa Fericire = Echipa ZURLI!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE