Noutăți

Andreea Balan - eroina fetițelor ei

Gașca Zurli ne-a obișnuit cu câte o vedetă pe săptămână, care devăluie din intimitatea sa și a familiei sale, alături de copilul său, în primitoarea Casă Zurli.
Andreea Bălan își petrece duminica aceasta alături de Mirela Retegan, Fetița Zurli, Vrăjimăturica și celelalte personaje iubite, împreună cu cele două fetite ale sale, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an), într-o zi specială care sărbătorește în avans Ziua Mamei.

Artista nu a ascuns niciodată perioadele grele prin care a trecut, făcându-și publicul părtaș atât la bucurii cât și la etape nefericite din viața sa. Andreea a fost în centrul atenției încă de foarte devreme, fiind privată de multe lucruri și sentimente firești ale copilăriei, de aceea este o mamă extrem de dedicată pentru fetițele sale, chiar dacă programul ei este foarte încărcat. Nu le neglijează niciodată, petrec timpul alături de ele, gătesc și se joacă împreună. Consideră că este important pentru personalitatea și dezvoltarea lor să nu sară nicio etapă.

Printre jocuri și năzbâtii, personajele din Gașca Zurli află cât de important este să aibă dreptul de a își alege drumul, înclinațiile, pasiunile, dar și cum să trateze alegerile celorlaltți fără să judece.Meseria de mamă este cea mai grea, dar și cea mai frumoasă meserie din lume, iar personajele lumii Zurli află mai multe despre greutățile acestei meserii unice, pe care femeile din toata lumea o îndeplinesc precum niste magicieni iscusiți.
Gașca Zurli, fenomenul adorat de sute de mii de copilași, are primul concert după pandemie, un spectacol hibrid, interactiv, jucat atât în sala de spectacol cât și online.

“SuperMAMI” este dedicat mamelor, de ziua lor, și va fi difuzat live pe platforma de streaming Streamerse, unde se găsesc și bilete. Toate detaliile despre participare sunt disponibile pe www.zurli.ro.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE