Noutăți

“Am o căsuță mică”, peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube

“Am o căsuță mică”, hitul copiilor din România, a strâns peste 40 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, cont ce adună 300 milioane de vizualizări în total. Este cea mai ascultată piesă a Găștii, fredonată de părinți și copii deopotrivă. De altfel, vedete precum Andra sau Horia Brenciu o cântă de multe ori în concertele pe care le susțin.

Piesa “Am o căsuță mică” s-a transformat rapid în cel mai îndrăgit cântecel de copiii de pretutindeni, este nelipsit de la serbări, de la petrecerile celor mici sau din spectacolele Găștii Zurli.

“Copiii din România meritau o căsuță mică, plină de iubire. Sunt fericită că astăzi o idee a devenit un cântec iubit, care e pe buzele tuturor, cântat și dansat de copii împreună cu părinții si bunicii, acasă, la grădiniță, în mașină, la masă sau în parc”, a declarat Mirela Retegan, creatorul Găștii Zurli.

“Am o căsuță mică” este cântecul care dă numele producției puse în scenă de Mirela Retegan si jucată de Gașca Zurli pe cele mai mari scene din România. Se regăsește pe DVD-ul cu același nume, lansat în primăvara anului 2016 și vândut în zeci de mii de exemplare în toată țara și străinătate.

Zurli este cea mai mare companie privată de animație pentru copii din România, un brand 100% românesc, creat de Mirela Retegan din dorința de a-i explica fiicei ei lumea din jur, într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea.

Poți vedea cele mai noi clipuri cu Gașca Zurli pe canalul oficial de YouTube și pe pagina de Facebook.

calendar

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

Giurgiu, 01.03.2020, ora 11:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

Giurgiu, 01.03.2020, ora 15:00

cumpara bilete

http://bit.ly/TeIubescMami TE IUBESC, MAMI!

BUCUREȘTI, 03.03.2020, ora 19:00

Gașca Zurli Show

Augsburg, 07.03.2020, ora 14:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Augburg, 07.03.2020, ora 17:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Munchen, 08.03.2020, ora 16:30

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE