Noutăți

A fost aleasă Învățătoarea Anului 2021

Smaranda Pușcaș, din Reghin, a fost aleasă Învățătoarea Anului 2021, în campania cu același nume, inițiată de Mirela Retegan și Fundația Zurli. Peste 10.000 de propuneri pentru titlul de Învățătoarea Anului 2021 s-au înregistrat anul acesta în cadrul campaniei. Nominalizările pentru titlul de Învățătoarea Anului s-au făcut pe site-ul www.invatatoareaanului.ro.

Smaranda Pușcaș este un om ferm și devotat, cu o mie de idei pe care vrea să le pună-n practică pentru elevii ei. Apreciată de toata lumea, Smaranda emană o energie aparte, este o persoană colorată, deschisă care reușește să fie mai presus de orice, prietena copiilor.

Predă la clasa 0, la Școala Gimnazială Alexandru Ceușianu din Reghin. Ghidează în fiecare zi destinul a 27 de pitici care o iubesc ca pe o mamă. Este grupa fre(i)neticilor, așa cum îi alintă doamna lor învățătoare.

Cei mici au avut parte de surpriza copilăriei lor, când Gașca Zurli le-a bătut la geamurile clasei și i-a surprins chiar la ultima oră de școală.

În aplauzele copiilor, Smaranda Pușcaș a primit pe scena pe care ea însăși a construit-o în curtea școlii, coronița și diploma de Învățătoarea Anului, iar cei mici au primit cadouri de la Gașca Zurli și de la partenerii acestora.

Fiecare elev din clasa câștigătoarei a primit jocuri, jucării, cărți și rechizite. Doamna învățătoare a primit 3 vouchere în valoare totală de 3.000 ron, oferite de partenerul strategic al campaniei - Sissi România. A primit în dar și produse de îngrijire și make up, dar și un stilou personalizat cu titlul de Învățătoarea Anului 2021.

Învățătoarea Anului 2021 este iubită și apreciată de tot Reghinul. Are spiritul Zurli în ea și-l dă mai departe elevilor ei prin felul în care le predă zi de zi.

Campania ajunsă la ediția cu numărul 5, a adunat peste 10.000 de înscrieri din partea Părinților. Învățătoarea Anului este un proiect educațional inițiat de Mirela Retegan în 2016. Scopul campaniei este de a scoate în față oameni care au ales să facă din meseria de educator o misiune, o menire. Este ocazia prin care părinții pot să-și manifeste recunoștinta față de învățătorii care se implică și își fac meseria cu pasiune.

Partenerii campaniei - Sissi România, partener strategic, Loreal Paris, CTC Store, Libris.ro, Playmobil, Edu Class. Un proiect comunicat cu sprijinul Radio Europa FM.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE