Noutăți

5000 de oameni au făcut cea mai frumoasă declarație de iubire - Te iubesc, Mami!

5000 de oameni au făcut cea mai frumoasă declarație de iubire - Te iubesc, Mami!

Aseară am fi putut intra din nou în Cartea Recordurilor. 5000 de oameni au făcut cea mai frumoasă declarație de iubire - Te iubesc, Mami!, un spectacol original, marca Zurli, scris de Mirela Retegan. Gașca Zurli a avut și complici la această declarație: copiii din sală.

Spectacolul pus în scenă sub forma unei serbări cu ocazia zilei mămicilor, aduce în prim plan o expunere a emoțiilor și tipologiilor copiilor atunci când trebuie să recite poeziile în fața publicului. Cei mici au făcut cunoștință cu o altfel de Vrăjimăturică, timidă și sfioasă atunci când i-a venit rândul la recitat, l-au aplautat pe Mulțumesc, super eroul vizibil timorat care de data aceasta nu prea știa versurile, l-au încurajat pe Truli să-și amintească numărătoarea și pe Lulu să-și ducă poezioara la bun sfârșit. Mai mult decât atât, i-au redat zâmbetul Fetiței Zurli atunci când în sală și-a făcut apariția Tura Vura și i-a stricat momentul artistic. A dat buzna în sală, împrăștiind flori de plastic în public, și s-a cățărat la propriu pe scenă. Nu a plecat până când nu și-a prezentat poezia – Lasă-mă!, inventată chiar de ea.

S-a cântat, s-a dansat, s-a râs, s-a aplaudat și s-au dat mii de îmbrățișări în public. Te iubesc, Mami! a fost cel mai așteptat moment al spectacolului, dar și cel care lăsat lacrimi de iubire în ochii tuturor mămicilor din sală. Te iubesc, Mami! a făcut, așa cum bine a spus Fetița Zurli pe scenă, cutremur de iubire în inimile tuturor.

“Vă mulțumesc! Vouă, tuturor părinților care ați umplut aseară Sala Palatului până la ultimul scaun, vă mulțumesc din toată inimioara mea.
Doar cei care au fost vreodată la un spectacol Zurli știu cum e să se conecteze pe aceleași unde de iubire, 5000 de părinți și copii.
Doar cine a fost vreodată în sală știe câtă emoție se adună sub cupolă și cum, un singur vers, poate să facă toată sala să amuțească de emoție”., a declarant Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Spectacolul Te iubesc, Mami! s-a jucat în premieră națională pe scena Sălii Palatului, urmând ca următoarele reprezentații să aibă loc la Cluj Napoca, Timișoara și Chișinău.

Le mulțumim partenerilor Zurli: Caroli, Aqua Carpatica, Radio Europa FM și ETI.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE