O ZI cu GAȘCA ZURLI ÎN BUCUREȘTI!
Dacă ești abonat la Aplicația Zurli,
poți participa la cel mai simpatic concurs –
O ZI CU GAȘCA ZURLI

ÎNSCRIE-TE

PARTICIPANȚI

Condiții de participare:

  • Să ai abonament la Aplicația Zurli
        Descarcă din Google Play și abonează-te: https://bit.ly/332W2yH
        Descarcă din App Store și abonează-te: https://apple.co/3faVYzi
  • Să dai follow paginii Gașca Zurli pe Facebook și Instagram
  • Sa dai share pe pagina ta concursului

Ce facem împreună?

Vizitezi sediul Zurli, stai la povești cu Gașca Zurli, înregistrezi cu personajele Zurli un cântec chiar în studioul unde prind viață cele mai iubite cântece pentru copii. Apoi mergem să vizităm Palatul Parlamentului, mâncăm o prăjitură la cea mai frumoasă cofetărie din oraș, facem o plimbare prin București cu Microbuzul Zurli, iar la final facem muuuulte poze cu toată Gașca și vei primi o mulțime de cadouri. Vei fi invitatul nostru special, iar noi te vom trata ca pe un superstar.

Ce poți sa câștigi?

O zi pe care familia ta o petrece cu Gașca Zurli. Te invităm la noi acasă, mergem împreună să vizităm muzee și locuri interesante din București, îți asigurăm cazarea pentru o noapte, multe surprize și cea mai frumoasă amintire pentru copilul tău.

Cine poate să se înscrie la concurs?

Orice familie care iubește Gașca Zurli, cu domiciliu în orice oraș din România sau din lume. Condiția este ca participantul să țină cont că în cazul în care va fi declarat câștigător, acesta va trebuie să-și susțină cheltuielile de deplasare. Data întâlnirii se va stabili de comun acord cu câștigătorul. Concursul se desfășoară în perioada 01 iunie - 15 iulie 2021.