CONCURS ADVENT ZURLI

Concurs! Câștigă un pat de la Leea`s Room pentru camera copilului tău

Dragi prieteni mici și mari,

Săptămâna aceasta e specială, pentru că v-am pregătit o mulțime de surprize. Împreună cu Leea`s Room vă provocăm să faceți o trecere în revistă a celor mai frumoase amintiri pe care le aveți cu copiii voștri.

Scrie-ne la comentarii, la acest articol, care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu copilul sau copiii tăi. Poate fi una recentă sau una de acum mulți ani, important este să fie cea mai frumoasă amintire pe care tu o ai. Dă like paginii de facebook Leea`s Room și un share postării de concurs pe pagina ta. Noi alegem un comentariu pe care îl premiem cu un super pat pentru copii și o noptieră, oferite de Leea`s Room. Concursul se încheie pe 20 decembrie ora 20.00, iar câștigătorul îl anunțăm pe 21 decembrie, ora 10.00.

Acum hai să vă facem cunoștință cu oamenii din spatele brandului Leea`s Room și cu simpatica elefănțică pe nume Leea.

Leea`s Room este povestea unei mămici din Deva care, din dragoste pentru pitica ei, a creat un brand care îi poartă numele. Leea chiar există, este o puștoaică de 4 anișori. Louana Olteanu, mămica ei și femeia din spatele brandului, este arhitect de meserie. Și-a descoperit pasiunea pentru arhitectură încă de mică, iar acum, când la rândul ei este mămică, și-a transformat pasiunea în business.

Povestea Leea`s Room a pornit odată cu încercarea Louanei de amenajare a camerei pentru pitica ei. Fiindcă nu reușea să găsească mobilier așa cum își dorea, a ajuns să îl creeze chiar ea. De aici și până la apariția brandului Leea`s Room a mai fost doar un pas.

Regulamentul concursului este disponibil aici: https://zurli.ro/regulamente-concursuri/regulament-concurs-advent-zurli-leas-room-id3779.html

Și dacă tot am intrat în povestea Leea`s, hai să vă mai arătăm ce minunății ies din atelierul Leea`s Room.

Pe Louana și echipa ei îi găsiți pe facebook, aici, sau pe www.leeasroom.ro

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE