CONCURS ADVENT ZURLI

Concurs! Câștigă premiile Bonduelle, din apreciere pentru tine

V-ați gândit că mâncarea este cea care ne aduce mereu aproape? Iar o masă delicioasă este una în care bucătarul pune ingredientul secret numit dragoste? Așa fac toate mamele din lume.

Tanti Prezentatoarea poate să ne confirme asta. Ea are mereu grijă de noi. Bucătărașul Lulu și Vrăjimăturica, cu ajutorul prietenilor de la Bonduelle, au vrut să o surprindă pe Tanti Prezentatoarea cu un gest de apreciere. I-au pregătit o supă cremă de dovleac. Tanti Prezentatoarea se dă în vânt după ele.

Doar că Bucătărașul Lulu avea prea puțin timp la dispoziție și nici nu știa prea bine de unde să o apuce. Însă prietenii de la Bonduelle ne-au sărit în ajutor. Lulu și Vrăji nu s-au putut decide, așa că au tras la sorți, iar câștigătoare a ieșit supa cremă de dovleac, făcută din mixul Bonduelle. E atât de ușor de preparat. În doar 3 minute am obținut o supă cremă delicioasă, 3 porții.

Supele de legume congelate sunt soluția perfectă pentru o masă rapidă. Nu este nevoie să curățați și să tăiați legumele. Fără decongelare, puneți conținutul într-o oală cu apă în fierbere timp de 3 minute. Adăugați 1 pahar de smântână 30% grăsime și amestecați conținutul cu un blender. Condimentați cu sare și piper, după gust. Yum, yum!

Acum, hai la concurs! Scrie-ne la comentarii care este cea mai delicioasă supă pe care ai pregătit-o pentru familia ta? Avem 10 premii pentru 10 dintre voi, oferite de Bonduelle. concursul se încheie pe 20 decembrie pra 20.00, iar câștigătorii îi anunțăm aici, pe 21 decembrie.

Fiecare premiu conține:

  • 1 x caiet Bonduelle, dictando, A4
  • 1 x jucărie plus Bonduelle
  • 1 x carte de povesti Aventurierii din Bonduellia
  • 1 x bloc notes Bonduelle
  • 1 x joc puzzle, 20 de piese, marca Bonduelle

Vă invităm să urmăriți și site-ul www.bonduelle.ro, pentru că acolo, prietenii noștri au o grămadă de idei de rețete ușor de preparat, pentru toată familia.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE