CONCURS ADVENT ZURLI

Câștigă premii cu poftă de citit de la Humanitas Junior

Poveștile sunt portița noastră de evadare din cotidian. Sunt refugiul oamenilor mari atunci când au nevoie de liniște, sunt regatul tuturor posibilităților pentru copii. Cu poveștile creștem, ne dezvoltăm și trăim. Noi înșine suntem o poveste.

Împreună cu Humanitas Junior avem o provocare. Scrie-ne la comentarii care e povestea preferată a copilului tău, iar trei dintre voi pot câștiga premii cu poftă de citit de la Humanitas Junior.

Concursul se termină pe 20 decembrie, la 20.00, iar cei trei câștigători îi aflăm pe 21 decembrie, la ora 10.00, aici.

Fiecare premiu consta într-un set format din:

Academia Juniorilor, de Ilona Bakšė (vârsta recomandată: 1,5 +)

Ce veți găsi în pachetul pentru Nivelul A - Academia Junior

• 6 cărți de activități: 1. Primul creion; 2. Primele culori; 3 Primele cercuri; 4. Primele linii; 5. Primele puncte; 6. Primele desene

• 4 cărți de exerciții împărțite tematic: 1. Animale de lângă casă; 2. Animale sălbatice; 3. Fructe și legume; 4. În curte și în alte locuri

• o fișă informativă din care veți afla cum să folosiți Academia juniorilor

Copilul își va îmbunătăți:

• abilitățile motrice

• coordonarea ochi‒mână

• vorbirea și imaginația

• creativitatea

Părinții vor putea:

• să-și petreacă timpul cu copiii

• să pună în aplicare sfaturile practice despre cum să îi învețe pe copii să țină creionul și să termine primele activități

• să lucreze cu un sistem de învățare sigur și adecvat pentru copii

Educatorii vor găsi:

• un program de activități care dezvoltă mai multe tipuri de abilități

• activități și instrumente de învățare adecvate vârstei mici

• materiale educaționale anume concepute pentru copii


„Călătorie pe Volta, Planeta Becurilor“ de Iulian Comănescu, ilustrații de Raluca Burcă / Vârstă recomandată: 5+

Bun venit la bordul misiunii noastre spațiale!

Astăzi vom porni către Volta, o planetă îndepărtată și misterioasă, împreună cu Efrem, Alma și Titi, prieteni nedespărțiți, exploratori temerari și mari amatori de cunoaștere și prăjituri.

Aventura lor începe într-o zi aproape ca oricare alta, când, pe nepusă masă, becul care luminează încăperea unde se joacă ei prinde glas, se transformă într-o navă spațială uluitoare și pornește hai-hui prin Univers. Zborul interstelar le este însoțit povești nemaipomenite despre Cosmos, planete, galaxii, constelații, gravitație, imponderabilitate și câte și mai câte.

„Cea mai frumoasă noapte. Cea mai frumoasă zi“ de Liana Alexandru, ilustrații de Daniela Olaru / Vârstă recomandată: 6+

O carte frumoasă ca ziua de Crăciun, cu două coperte, două începuturi și două povești care se întâlnesc la mijlocul volumului.

Prima poveste, Cea mai frumoasă noapte, o legendă pentru animalele fabuloase, se petrece chiar în zilele noastre, într-o lume fără zăpadă, în care copiii nu se mai joacă cu bulgări, ci în rețea, iar farmecul sărbătorilor de iarnă a dispărut odată cu multe minuni ale naturii. Din această pricină, Moșul pornește prin lume în căutarea unui convoi de animale fabuloase care să ia parte la un spectacol magic și să salveze Crăciunul.

„Tigrul nerecunoscător“. Povești asiatice alese și traduse de Ștefan Liiceanu (vârsta recomandată: 6+)

Trei povești cu tâlc, de o frumusețe rafinată și o simplitate cristalină, ne deschid o poartă către fascinanta Asie. Citindu-le, vom descoperi o sursă de înțelepciune la care vom putea reveni iar și iar, vom cădea pe gânduri sau vom râde împreună cu personajele care ne oferă iscusite lecții de viață: vom învăța de la cocorul serii să prețuim darurile care ni se fac, de la tigrul nerecunoscător să apreciem bunătatea care ni se arată, iar de la câine și pisică să ne înțelegem cu cei care ne stau alături.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE