CASA ZURLI

Află la cine mergem acasă la Timișoara!

Tare greu ne-a fost să alegem câștigătorul din Timișoara! Ne-ați trimis descrieri frumoase, ne-am bucurat de fiecare fotografie și sperăm să ne întâlnim cu cât mai mulți dintre cei care s-au înscris în concurs, în sală, la spectacol. Vă mulțumim mult pentru fiecare imagine și poveste.

Pe 22 martie mergem acasă la familia Popa!

Suntem o familie veselă, cu trei copii. Tata este ceva mai serios, îl lăsăm să fie el adultul ?. Eu-mama, am 4(0) ani, Radu are 12 ani ("nu-mi mai place Gașca Zurli, este pentru copii mici!", chiar dacă rezonează la Cântec pentru Maya ?? și vă vrea în zonă pentru că își adoră sora) și Mara care are 2 ani și 3 luni și vă iubește teribil! Nu avem un loc preferat în casă! Ne iubim casa, ne punem amintirile pe pereți și le cuibărim adânc în suflet. Râdem mult, ne jucăm unii cu alții și vă așteptăm cu drag la noi acasă!

Mami, Carmen Popa, este cea care a înscris în concurs fotografia și a conceput descrierea de mai sus. Spune despre ea că are 4(0) de ani și că îl lasă pe tati să fie adultul în casă, el e mai serios, se pare. Împreună cu Radu ( 12 ani ) și Mara ( 2 ani și 3 luni ) dac o super echipă la joaca în familie.

Abia așteptăm să vă cunoaștem! Carmen, sunteți gata?

Înscrierile pentru celelalte orașe din turneul CASA ZURLI continuă. Primăvara aceasta mergem la 10 familii acasă, le declarăm locuința Căsuță Zurli, le ducem premii și o Căsuță Zurli de jucărie.

MĂ ÎNSCRIU ÎN CONCURS!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE