APLICATIA ZURLI

Zurli produce primul serial din istoria Găștii, “Farsele lui Tura Vura “

Caraghioasa vrăjitoare Tura Vura pune la cale, în fiecare săptămână, câte o farsă pe care le-o face celor din Gașcă.

În primul episod i-a invitat la ceai. Ce fel de ceai, o să vedeți chiar voi. Vă spunem doar că Fetița Zurli, Lulu, Vrăjimăturica și Mulțumesc au căzut în plasa vrăjitoarei, iar întâlnirea cu ea nu a fost deloc una corectă. Dar a fost haioasă și merită să urmăriți cea mai nouă producție Zurli.

Sâmbătă, de la ora 09.00, puteți să vedeți primul episod din Farsele lui Tura Vura, în Aplicația Zurli: https://apple.co/3faVYzi

Aplicația e disponibilă și în App Store, și în Google Play.

Descărcați-o cu încredere, este un loc de joacă pe care l-am creat special pentru ca cei mici să fie în permanență în siguranță. Fără publicitate, cu materiale educative amuzante, cu jocuri, povești și spectacole integrale, cu teatru de păpuși și cântece aranjate pe categorii. Tot ce e nou, acolo apare prima și prima oară. În plus, din oră în oră apare un personaj Zurli care le spune celor mici că e momentul să facă pauză, iar aplicația se închide automat. Desigur, părinții o pot reporni oricând consideră necesar.

Abonamentul lunar este 15 ron plus tva, iar pe un an întreg 100 ron plus tva. Optați pentru varianta care vă avantajează. Aplicația o puteți instala pe telefon sau tabletă, iar primele 7 zile sunt gratuite.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE