Noutăți

Teatrul Zurli prezintă spectacolul Hansel și Gretel

Atențiune, atențiune! Teatrul Zurli prezintă spectacolul Hansel și Gretel! Haideți cu noi într-o aventură de neuitat. Aflăm împreună povestea celor 2 frați care sunt nevoiți să se bazeze doar pe mintea lor, într-un moment dificil pentru ei.

Jucat cu multă veselie, spectacolul pune în evidență reacția unor copii aflați în situații excepționale. Solidaritatea, prietenia, spiritul de echipă, încrederea și curajul îi ajută pe cei doi frați să învingă vrăjitoarea și să iasă basma curată dintr-o situație extrem de neplăcută. O poveste despre prietenie și încredere.

Costumele sunt foarte frumoase și vesele, muzica și coregrafia antrenante, spectacolul e plin de invătăminte și voioșie.

Copiii vor fi întîmpinați și conduși la final de către animatori, vor primi bomboane și vor avea parte de multă improvizație și interactivitate, actorii Teatrului Zurli vor înveseli diminețile de week-end ale prietenilor noștri – părinti și copii.
Locurile pentru adulți se rezervă pe adresă de e-mail rezervariteatru@zurli.ro. Veți primi confirmarea rezervării. Iar pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0771.745.327.

Copiii vor sta, ca de obicei, pe pernuțe. Programul spectacolelor este de la 10:30 și 12:00 – sambătă și duminică, în sala Iorga de la Hotel Caro. Un bilet costă 10 ron/pernută pentru un copil și 20 ron/scaun pentru un adult. Dacă veniți cu mașina aveți locuri de parcare, costul parcării este de 4 ron/oră, iar terasele și restaurantul hotelului sunt deschise în permanentă.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE