Noutăți

"10 Zurli", cel mai mare turneu din istoria Găștii Zurli ajunge la final

Primul turneu de amploare al Găștii Zurli a străbătut în timp record 19 orașe, aducând bucurie zecilor de mii de copii și părinți, prezenți la spectacole. 19 orașe, 25 de spectacole și peste 40.000 de spectatori. Zeci de mii de zâmbete desenate pe fețele copiilor și părinților prezenți.


Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România, devenită un fenomen național, a realizat în această primăvară cea mai mare producție de până acum a trupei: cele mai mari săli de spectacole disponibile în țară, scenotehnică de ultimă generație, peste o sută de oameni implicați în organizare, mii de kilometrii parcurși contra cronometru, multe ore de repetiții și nu în ultimul rând mult entuziasm, energie și bucurie dăruite micilor spectatori și părinților lor.

Marcând aniversarea a 10 ani de Zurli în România, spectacolul "10 Zurli" a umplut de fericire inimile zecilor de mii de copii prezenți în sălile de spectacol din Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Craiova.
Turneul a debutat pe 4 martie și se va încheia luna aceasta, pe 21 martie, cu un ultim spectacol în București, la Sala Polivalentă.

Zeci de mii de inimi care timp de o oră și jumătate au bătut în același ritm - ritmul Zurli, la fiecare spectacol, zeci de mii de emoții și zâmbete desenate pe chipuri, lacrimi de bucurie și satisfacție la întâlnirea față-n față cu personajele preferate, cei mai frumoși copii și părinți din România, promisiunea celor mari că vor avea grijă să le sufle în aripi copiilor lor în fiecare zi pentru a-i învăța să zboare - acestea sunt rezultatele cu care Gașca Zurli trage linie, dupa cinci săptămâni în care a străbătut țara în lung si-n lat. Și reprezintă motivele pentru se scrie în fiecare zi un nou capitol al poveștii Zurli.

Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Băieţelul Zurli și Tanti Prezentatoarea multumesc tuturor pentru dragostea cu care au fost întâmpinați! Sunt recunoscători pentru avalanșa de emoții pe care au avut ocazia să o trăiască, pe parcursul ultimei luni, și pentru bucuria împărtășită în fiecare clipă alături de fanii lor din întreaga țară.

"10 Zurli" este o experiență de neuitat pentru Gașca Zurli și toți cei care îi iubesc. Această poveste frumoasă nu ar fi fost posibilă fără susținerea prietenilor de nădejde ai Găștii, parteneri Zurli, care au crezut în acest turneu și au făcut posibilă realizarea lui. Multumim Carrefour Romania - sponsorul oficial al turneului "10 Zurli", pentru ca ai crezut in cel mai frumos proiect destinat copiilor.

Un vis împlinit: cele mai iubite cântece, dansuri și jocuri interactive, marca Zurli, reunite într-un spectacol unic, dinamic și original.

Povestea Zurli merge mai departe. Fiți pregătiți! Gașca Zurli revine în curând cu noi surprize.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE