Reguli de participare și acces Gașca Zurli

Regulament acces Gașca Zurli - Casa Zurli Show ( Teatrul de Vară Jupiter 2019 )

Reguli de participare si acces la

CASA ZURLI SHOW- GAȘCA ZURLI

25 IUNIE – 03 SEPTEMBRIE 2019, TEATRUL DE VARA JUPITER

1. REGULAMENT

Prezentul regulament se aplica pentru evenimentele – spectacole “CASA ZURLI SHOW” cu artistul Gașca Zurli organizat de SC NAUTILUS SRL denumit in continuare Organizator si defineste regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte, precum si drepturile si obligatiile Organizatorului si Participantului.

Prezentul Regulament este o intelegere intre organizator si participant.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest regulament, fara o instiintare in prealabil a Participantului, iar orice modificare va fi afisata pe site-ul teatruldevarajupiter.ro si www.zurli.ro, sectiunea Reguli de Participare si Acces.

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte acest regulament.

2 BILETE, ACCES, PARTICPARE

2. 1. Bilete

Accesul la spectacol se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 ron. Un bilet este valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil). Copiii sub 2 ani au acces gratuit.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Biletele vor fi disponibile la Casieria Teatrului de Vară din stațiunea Jupiter, doar în ziua spectacolului, în limita locurilor rămase libere.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerii enumerati mai sus.

Este strict interzisa revanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona evenimentelor a persoanelor care desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile sau biletele aflate in posesia acestora.

Este strict interzisa publicarea pe retele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum si vanzarea biletelor.

Biletele cumparate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituita.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara o instiintare in prealabil.

2.2 Acces

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul Teatrului de Vara Jupiter se va face DOAR INSOTITI DE MINIM UN ADULT si supravegheati in permanenta de catre acesta/ acestia.

Minorii sub 2 ( doi) ani au accesul gratuit în cadrul spectacolelor cu artistul Gașca Zurli desfasurate in perioada 25 IUNIE -03 SEPTEMBRIE 2019 la Teatrul de Vara Jupiter doar insotiti de minim un parinte ( tutore) si supravegheati in permanenta de catre acestia.

2.3 Participarea

Participarea adultilor (parintilor) si minorilor insotiti de catre acestia la eveniment se face pe raspundere a adultilor (parintilor) care ii insotesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:

a) persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

b) Pentru zonele de joaca, distractie si suport si alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul de desfasurare al evenimentelor, participantii adulti (parinti, bunici, alte rude sau tutori) se vor asigura ca minorii pe care ii insotesc detin conditia fizica si psihica pentru participare.

Spectacolele pot include şi puternice efecte de lumina care ar putea dauna copiiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii material Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere.

2.4 Persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber la spectacolele cu artistul Gașca Zurli desfasurate in perioada 25 IUNIE -03 SEPTEMBRIE 2019 la Teatrul de Vara Jupiter prin inscriere prealabila.

Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentele sau spectacolele organizate de noi, alocam un numar total de 10 invitatii.

O invitatie este valabila pentru 1 persoana (un copil cu handicap, un adult-insotitor, un adult cu handicap grav sau accentuat si insotitorul acestuia).

Adultul cu handicap mediu sau usor beneficiaza de bilete de intrare, achitand pretul corespunzator categoriei de bilete/ abonamente vizate.

Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti, obligatoriu de un adult cu calitatea de insotitor.

Pentru a intra in posesia acestor invitatii (in situatiile prevazute mai sus), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs. cu 21 de zile calendaristice inainte de ziua evenimentului, pe adresele de e-mail office@teatruldevarajupiter.ro si contact@zurli.ro impreuna cu urmatoarele informatii si documente:

- numele minorului cu handicap si numele insotitorului acestuia

- certificatul medical emis in conditiile legii al minorului din care sa reiasa tipul si gradul handicapului;

- documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor (parinte; tutore legal).

- numele persoanei adulte cu handicap grav sau accentuat si numele insotitorului acesteia;

- certificatul medical emis in conditiile legii din care sa reiasa tipul si gradul handicapului (grav sau accentuat);

- documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor.

Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului cat si anterior/ulterior acestuia de orice manifestatie a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea spectacolului. Organizatorul este exonerat de orice raspundere.

Accesul la spectacol se va face numai pe baza de documente de identitate, atat pentru persoana cu handicap, cat si pentru insotitorul acesteia.

3. ESTE INTERZIS:

• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe sau alte obiecte care reprezinta pericol public

• accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, pixuri cu laser;

• comercializarea de produse in zonele de festival fara acordul organizatorilor;

• consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;

• accesul cu alcool;

4. VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul evenimentelor fara autorizatia organizatorului pentru camere video profesionale si semi-profesionale, inclusive pentru camere foto ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video in care pot fi cuprinse imagini si voci ale artistilor prezenti la festival dar si ale Participantilor (inclusiv ale copiilor). Pe perioada evenimentelor , Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra şi fotografia evenimentul. Participantii la Festival inteleg ca datele cu caracter personal constand in imaginea proprie si voce vor fi colectate astfel si prelucrate in scopul mediatizarii evenimentului (inclusiv pentru publicitatea ce va fi facuta pentru evenimente viitoare). Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, YouTube, site-ul www.zurli.ro) şi de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.

Prelucrarea acestor date nu se va face in niciun alt scop. Organizatorul garanteaza ca a implementat proceduri tehnice si organizatorice pentru protejarea acestor date si ca prelucrarea se va face in mod legal conform Regulamentului European 679/2016.

Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizator sau alti participanti.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor.

Filmarea şi fotografierea concertelor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa Zurli sau al Teatrului de Vara Jupiter.

Incalcarea acestor reguli poate expune institutiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate.

5. REGULI DE CONDUITA IN TEATRUL DE VARA JUPITER

Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc, evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate in acest Regulament.

Participantilor nu le este permis sa desfaşoare orice fel de activitati ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti.

Organizatorul nu işi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (material sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia.

Participantii sunt obligati, ca in incinta Teatrului de Vara Jupiter, sa respecte şi sa nu distruga mediul inconjurator inclunzand constructiile si dotarile.

Pe perioada evenimentelor, Organizatorul, partenerii asociati ai Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra şi fotografia evenimentul. Participantii iau la cunoştinta ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Acestia au dreptul de a folosi aceste

materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, YouTube, site-urile proprii Organizatorilui si partenerii asociati ai Organizatorului) şi de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.

Participantii iau la cunoştinta ca in incinta Teatrului de Vara Jupiter este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.

Minorilor le este interzisa servirea şi consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

6. SANCTIUNI

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in incinta Teatrului de Vara Jupiter total sau partial, sau de a invita participantul sa paraseasca incinta Teatrul de Vara Jupiter, in cazul incalcarii regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania.

7. CAZ MAJOR

In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurtcircuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizatorul sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul Regulament.

8. INFORMATII

Spectacolele se desfasoara in Teatrul de vara Jupiter, locatie in aer liber, iar vremea poate fi schimbatoare, astfel se recomanda o tinuta adecvata participantilor prin folosirea de pelerine de ploaie, umbrele, in caz de necesitate. In caz de ploaie, spectatorii sunt rugati sa nu intre in panica si sa nu blocheze culoarele din dreptul cailor de acces.

In cazul in care vremea nefavorabila nu permite continuarea desfasurarii spectacolelor, acestea se reprogrameaza a doua zi sau la o data anuntata ulterior pe www.teatruldevarajupiter.ro www.zurli.ro si contul de facebook teatruldevarajupiter si gascazurli.

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica si pastrarea unei distante rezonabile fata de echipamentul de sonorizare de la scena. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator si sau supravegheati in acest sens raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din Teatrul de vara Jupiter revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse.

Datele de desfaşurare ale spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica orele programului artistic. Participantul nu are dreptul de a cere despagubiri in cazul acestor modificari.

Organizatorul exclude asumarea responsabilitatea pentru stricaciuni petrecute pe teritoriul Teatrului de Vara Jupiter care nu au fost cauza a unei organizari defectuoase sau neglijari.

Organizatorul nu este responsabil pentru actiuni ce se petrec in afara Teatrului de Vara Jupiter.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in Teatrul de Vara Jupiter pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea persoanei in cauza din Teatrul de Vara Jupiter si interzicerea accesului in Teatrul de Vara Jupiter, fara rambursarea biletului.

Persoanele care incalca acest regulament, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului Teatrului de Vara Jupiter, accesul lor va fi interzis la spectacolele cu artistul Gașca Zurli, iar organizatorul va anunta institutiile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta!

calendar

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 16.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 17.07.2019, ora 20:30

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 23.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 24.07.2019, ora 20:30

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 30.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 31.07.2019, ora 12:32

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE