Regulament concurs “Vara Zurli”

ACT ADIŢIONAL NR. 75/10.07.2017

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR GENERAL

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro/regulament/

Art. 2. Compania de Evenimente Zurli SRL cu sediul în Bucureşti, Bdv. Barbu Văcărescu nr 164A, clădirea C3, corp B, etaj 5, sector 2, având Cod Fiscal nr. 25472246, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/5236/2009 decide organizarea concursului “Vara asta este Zurli ” ce va avea loc în perioada 10.07.2017 ( ora 10.00) – 31.08.2017 ( ora 00.00), pe site-ul www.zurli.ro

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro :

Sa completeze in formularul de inscriere in concurs de pe site-ul www.zurli.ro datele de contact;

Sa incarce in campul mentionat pe site o fotografie cu Papusa Zurli, din vacanta ;

Sa descrie poza incarcata in cateva randuri in campul dedicat acestei operatiuni, pe site;

       4. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs;

      5. Sa dea share concursului pe Facebook;

      6. Să dea ,,like” la pagina de Facebook Gasca Zurli.

Art. 4. În cadrul concursului se va acorda drept premiu/premii un numar de 10 Kit-uri de joaca marca Zurli, format din urmatoarele produse: jocul “Am o casuta mica”, umbrela Zurli, puzzle-ul cu Gasca Zurli si DVD-ul “10 Zurli”, CD-ul “Jocuri de jucat in trafic”. Valoarea totala a premiului este de 129 RON.

Art. 5. Valoarea totală a premiului nu este mai mare de 600 RON, astfel câştigarea premiului nu implică achitarea unui impozit pe premiu din partea câştigătorilor.

Art. 6. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului vreunui câştigător de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiilor : Câştigătorul va fi ales in data de 01.09.2017, la ora 10.00, de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager , Bogdan Kisescu - Project Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Marketing and Communication Manager. Juriul va alege un singur castigator dintre toti participantii inscrisi, eligibili, de pe site-ul www.zurli.ro. 10 din cele mai creative, haioase, sincere fotografii incarcate pe site de catre 10 participanti , vor fi desemnate castigatoare de catre juriul Zurli.

Art 8. Câştigătorii vor fi anunţati pe site-ul www.zurli.ro si pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 01.09.2017, orele 11.00. Castigatorii sunt obligati sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestora pe site-ul www.zurli.ro un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact ( nume, numar de telefon si adresa ), impreuna cu mentiunea „Castigator consurs Vara Zurli".

Art 9. Pentru ridicarea premiului, castigatorul poate opta pentru ridicarea persoanala a premiului de la sediul organizatorului sau pentru trimiterea acestuia prin curier, de catre Organizator, in maxim 30 zile lucratoare, cheltuielile de transport fiind suportate integral de catre Organizator. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare. Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 10 Iulie 2017 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

calendar

Gașca Zurli Show

Brașov, 21.06.2018, ora 18:00

Lumea lui Multumesc

Londra, 23.06.2018, ora 11:00

cumpara bilete

Lumea lui Multumesc

Londra, 23.06.2018, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE