Regulament concurs 1 Iunie

Regulament Concurs 1 Zurli E!

Regulament Campanie „1Zurli E”

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

ACT ADITTIONAL NR. 149 /10.05.2019

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR GENERAL

ORGANIZAT DE CATRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act aditional se completeaza Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli SRL (denumit in continuare „Regulamentul General”) si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, Bdv. Barbu Vacarescu nr 164A, cladirea C3, intrarea B, etaj 5, sector 2, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “ 1 Zurli E! ” ce va avea loc in perioada 13.05.2019 – 01.06.2010 (ora 23.59), pe site-ul www.zurli.ro.

Art. 3. Pentru a se inscrie in concursul „1 Zurli E”, participantii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute la art. 4 din prezentul Act Aditional specifice pentru “ 1 Zurli E! ”,, conditii care se completeaza cu prevederile art. 5, din Regulamentul General denumit „Mecanismul de desfasurare al Concursurilor. Inscrierea in Concurs”, document publicat integral pe site-ul www.zurli.ro.

Art. 4. Concursul este destinat tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, care au implinit varsta de 18 ani pana cel mai tarziu la data inceperii inscrierilor in concurs, membre ale comunitatii Facebook.

Pentru inscrierea valida in concurs participantii vor avea in vedere indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  1. incarcarea in sectiunea dedicata pe site-ul www.zurli.ro (denumita 1 Zurli E) a unei fotografii reprezentative – in costumatie de carnaval.

In fotografia incarcata pot aparea inclusiv persoane sub 18 ani, persoana care incarca fotografia (participantul) asumandu-si raspunderea privind dreptul/acordul de a dispune de datele personale ale tuturor peroanelor care apar in fotografie in scopul participarii la acest concurs.

  1. incarcarea, in sectiunea “Adauga descriere”, a unui text cat mai creativ si original cu descrierea pozei;
  2. completarea corecta a datelor necesare inscrierii valide in concurs, respectiv nume, prenume, oras, adresa de e-mail si numar de telefon;

Participantul intelege si isi asuma faptul ca datele furnizate sunt ale unei persoane care indeplineste limita de varsta impusa in conditiile de participare si ca aceste date nu apartin unui copil.

Copiii au nevoie de o protectie specifica a datelor lor cu caracter personal, putand fi mai putin constienti de riscurile, consecintele, garantiile si drepturile lor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, acesta fiind si motivul pentru care Organizatorul se adreseaza in mod direct persoanelor care au implinit in mod legal varsta de 18 ani.

  1. acceptarea termenilor si conditiilor Regulamentului General precum si a prezentului Act Aditional.

Participantii se pot inscrie o singura data in concurs, incarcarea mai multor fotografii de catre acelasi participant conducnd in mod automat la descalificarea acestuia.

Conditiile esentiale pentru participare vor fi prezentate in mediul public prin utilizarea urmatorului text:

Costumați-vă în ce vreți voi: copii și oameni mari, deopotrivă. Apoi vă faceți o poză și o încărcați la noi pe site!

Pe 1 iunie facem cel mai mare CARNAVAL pentru copii, din România. Chiar de Ziua Copilului, anunțăm câștigătorul marelui premiu o întâlnire cu toată Gașca Zurli, pentru că #1ZurliE!”

Art. 5. In cadrul concursului se va acorda urmatorul premiu:

  • 1 ( un ) premiu x o intalnire cu Gasca Zurli, acesta neavand valoare nominala.

Intalnirea cu Gasca Zurli va avea loc la o data stabilita de comun acord cu castigatorul concursului.

Art. 6. Valoarea totala a premiului nu depaseste valoarea de 600 RON, astfel castigarea premiului nu implica achitarea, de catre participantul declarat castigator, a unui impozit aferent veniturilor din premii.

Art. 7. Conditii specifice pentru validarea, acordarea si revendicarea premiilor:

In situatia in care castigatorul refuza sa accepte premiul castigat, premiul, respectiv intalnirea cu Gasca Zurli, nu va fi inlocuit cu un alt premiu sau beneficiu. Avand in vedere faptul ca premiul nu are o valoare nominal, nu se poate pune problema acordarii contravalorii acestuia in bani.

In cazul refuzului castigatorului de a beneficia de premiul acordat (prin refuz intelegandu-se o manifestare expresa si neechivoca a castigatorului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

Art. 8. Modalitatea de atribuire a premiilor :

Atribuirea premiului:

Castigatorul premiului va fi ales in data de 01 iunie 2019 si va fi anuntat oficial pe pagina de Facebook Gasca Zurli precum si pe site-ul www.zurli.ro dupa validarea acestuia de catre Juriul Zurli in concordanta cu dispozitiile Regulamentului General.

Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu – Manager Marketing.

Juriul va alege un castigator care s-a inscris pe site-ul www.zurli.ro in concurs si indeplineste conditiile pentru participare. Juriul va avea in vedere si un castigator provizoriu, pentru cazul in care castigorul initial nu confirma atribuirea premiului, ale caror date vor fi anuntate pe pagina de Facebook Gasca Zurli in conditiile de mai sus.

Cea mai creativa, emotionanta, haioasa, sincera imagine si descriere a acesteia, incarcata in sectiunile dedicate de pe www.zurli.ro de catre un participant, va fi declarata castigatoare si pe cale de consecinta participantul care a incarcat imaginea in conditiile prezentului Regulament, va fi desemnat castigatorul premiului ce consta intr-o intalnire cu Gasca Zurli.

Art 9. Castigatorul premiului va fi anuntat pe site-ul www.zurli.ro si pe pagina de Facebook Gasca Zurli conform procedurii mentionate in art.8.

Castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant Zurli in vederea stabilirii detaliilor privind efectuarea intalnirii cu Gasca Zurli. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat in decurs de 48 de ore pentru confirmare, se vor avea in vedere urmatorii participanti care indeplinesc conditiile de participare.

Art. 9 Protectia datelor cu caracter personal

Pe durata intalnirii dintre castigator si Gasca Zurli, se vor realiza inregistrari audio si video, se vor realiza fotografii care vor fi publicate numai cu acordul castigatorilor, in conditiile prezentate la art. 11 din Regulamentul General, in sectiunea dedicata protectiei datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal prelucrate in vedere participarii la concurs si atribuirii premiilor vor respecta conditiile prevazute in Regulamentul General.

Art. 10 Dispozitii finale

Toate celelalte prevederi din Regulamentul General ramân in continuare, in mod neschimbat, in vigoare.

Art. 11 Prezentul act aditional a fost intocmit in data de 10 mai 2019 si va fi adus la cunostinta participantilor pe pagina www.zurli.ro cu cel putin 24 de ore inaintea acestuia sau in limita timpului disponibil.

@ Copyright COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

calendar

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 16.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 17.07.2019, ora 20:30

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 23.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 24.07.2019, ora 20:30

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 30.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 31.07.2019, ora 12:32

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE