Petreceri Zurli

Petrecere cu Fetița Zurli

Fetița Zurli este cel mai iubit personaj de către copiii din România. O petrecere cu Fetița Zurli va fi cu siguranța de neuitat pentru copilul tău. Apariția ei va provoca strigătele de bucurie ale sărbătoritului dar și umirea celorlați copii invitați.

Fetița Zurli e renumită pentru că petrecerile ei sunt pline de veselie, trucuri și învățăminte. Copiii de toate vârstele sunt antrenați în joaca ei dar nici părinții nu sunt lăsați deoparte.
În centrul atenției se află copilul care își serbează ziua de naștere dar nici ceilalți copii nu se simt neglijați. Fetița Zurli îi pune pe fiecare să se prezinte, lansează concursurile în care toți ies câstigători le spune din secretele ei și le reamintește tot prin joacă o lecție importantă a vieții că binele învinge răul.

Un moment cu totul special este cel în care Fetița Zurli îi povestește sărbătoritului despre importanța prieteniei, îl învață cum să își prețuiască prietenii și să îi țină aproape dar îi reamintește că oamenii cei mai importanți din viața lui acei care îi vor fi mereu aproape sunt mami și tati.

După o oră de joacă intensivă în care copiii dansează cot la cot cu cei mari pe hiturile Gașca Zurli urmează cel mai emoționant moment al petrecerii: Momentul Tortului. Fetița Zurli strânge toți invitații în jurul “omulețului“ zilei. Fiecare oaspete face o declarație de prietenie și iubire, spunând ce îi place cel mai mult la sărbătorit. Este un moment care va rămâne mereu în amintirea copilului.
Apoi vine clipa în care trebuie să sufle în lumânări. Este invitat să închidă ochii, să-și pună dorința, invitații sunt rugați să spună în cor Tiribam, Tiribum să se îndeplinească dorința acum! Copilul suflă în lumăniri în aplauzele tuturor celor prezenți.

Felicitările se încheie în manieră extraordinară: Fetița Zurli îl declară pe sărbătorit: Ajutor de Fetița Zurli. Acesta primeste cadou faimoasele cornete și o diplomă.

Galerie foto/video
Noi suntem Gasca Zurli

De 10 ani organizam cele mai frumoase petreceri pentru copii.

Rezervă acum personajul preferat :

calendar

Gașca Zurli Gașca Zurli - Cinghilinghi

Jupiter, 03.07.2017, ora 20:30

cumpara bilete

Gașca Zurli Gașca Zurli - Cinghilinghi

Jupiter, 24.07.2017, ora 20:30

cumpara bilete

Gașca Zurli Gașca Zurli - Cinghilinghi

Jupiter, 31.07.2017, ora 20:30

cumpara bilete

Gașca Zurli Gașca Zurli - Cinghilinghi

Jupiter, 07.08.2017, ora 20:30

cumpara bilete

Gașca Zurli Gașca Zurli - Cinghilinghi

Jupiter, 14.08.2017, ora 20:30

cumpara bilete

Gașca Zurli Gașca Zurli - Cinghilinghi

Jupiter, 21.08.2017, ora 20:30

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE