Noutati

Zurlandia revine pe 18 iunie la Domeniul Stirbey

Festivalul Zurlandia revine pe 18 iunie, pe Domeniul Stirbey din Buftea. În urma inspecției efectuate de Jandarmeria Română și organizatori s-a decis ca festivalul să fie reluat mâine. Zonele afectate de furtună au fost izolate. Autoritățile ne asigură că ne putem desfășura activitățile în cele mai bune condiții.

Pentru toți cei care au venit sâmbătă în Zurlandia să se întâlnească cu Gașca Zurli, avem o veste bună. Mâine cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România va susține 3 reprezentații cu cel mai nou spectacol, în premier ape scena de la Zurlandia, "Cinghilinghi". Primul spectacol începe la ora 11.00, al doilea la 15.00 și al treilea la ora 18.00. De la ora 20.00 va urca pe scenă Zurlandia Smiley.

Le mulțumesc tuturor fanilor noștri care au înțeles că a fost o situație de forță majoră. Din păcate nu putem controla vremea. Pentru mine siguranța spectatorilor este pe primul loc. Le mulțumesc din inimă pentru iubire și susținere tuturor părinților și copiilor care au fost sâmbătă la Domeniul Stirbey și îi aștept cu drag pe toți duminică la Zurlandia., a declarant Mirela Retegan, fondatorul Gașca Zurli.

Activitățile continuă duminică în corturile special amenajate, astfel puteți merge în Cortul Părinților, Antena PlayGround, va urca pe scenă Magi ( Marian Râlea ) și Fundația Abracadabra, iar spectacolele de magie și teatru se vor ține pe scena principală. Vă sfătuim să veniți echipați cu umbrele, pelerine de ploaie, cizme de cauciuc, impermeabile.

calendar

Organizator - Primăria Municipiului Tg.Mureş Gasca Zurli Show

Tîrgu Mureş, 24.05.2018, ora 20:00

cumpara bilete

Organizator VIVO Constanţa Gaşca Zurli Show

Constanţa, 02.06.2018, ora 17:00

cumpara bilete

Organizator - Bianca Morariu PR & Events Gașca Zurli Show

Arad, 05.06.2018, ora 19:00

cumpara bilete

Organizator Dino Park Râşnov Gaşca Zurli Show

Râşnov, 09.06.2018, ora 12:00

cumpara bilete

Organizator Mastermind Events Lumea lui Multumesc

Londra, 23.06.2018, ora 11:00

cumpara bilete

Organizator Mastermind Events Lumea lui Multumesc

Londra, 23.06.2018, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE