Noutăți

Tanti Prezentatoarea, sărbătorită de sute de oameni la spectacolul Găștii Zurli de la Jupiter

Sute de oameni i-au urat la mulți ani Mirelei ReteganTanti Prezentatoarea la spectacolul Găștii Zurli, de la Jupiter. Un spectacol fascinant și momente pline de emoție pentru toți copiii și părinții prezenți aseară la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter.

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de animație pentru copii, a susținut un spectacol plin de culoare și energie, aseară, pe scena Teatrului de Vară Jupiter. Spectacolul a fost cu totul special, fiindcă Tanti Prezentatoarea a fost sărbătorita zilei. De ziua ei, sute de copii și părinți i-au urat la mulți ani, i-au adus flori, iar Tanti Prezentatoarea, vizibil emoționată, i-a întâmpinat pe toți cu bomboane și zâmbete. Spectacolul "Cinghilinghi" s-a jucat cu casa închisă, acesta fiind sold out.

"Voi ați dus bomboane la școală de ziua voastră? Eu nu. Așa că ieri, pentru toți anii în care am suferit că nu pot să împart bomboane, am dat tuturor copiilor care au venit aseară la spectacolul din Jupiter. Au fost 800 de locuri, soldout.", declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Mai bine de o oră oamenii mari au cântat și au dansat cot la cot cu micuții lor și i-au urat la mulți ani Mirelei Retegan, de ziua ei. Vacanță în familie, Am o căsuță mică, Aram Sam Sam, Zboară, zboară Vrajimaturică sau Cinghilinghi sunt doar câteva din piesele care au răsunat aseară în Jupiter.

Tanti Prezentatoarea a strâns pumnii tare, a închis ochii și, așa cum îi învață de mai bine de 10 ani pe cei din jur, și-a pus o dorință.

"Când eram mici ni se spunea că trebuie să ne punem dorințele în gând. Eu nu cred asta. Cred că dorințele trebuie strigate cât mai tare, să audă toată lumea: părinții, prietenii, Dumnezeu, Universul. Eu, astăzi, îmi doresc să construiesc în România cel mai mare parc de distracții pentru copii - o Zurlandia în care să poată intra toți copiii din țară și să găsească multă iubire în "căsuța noastră mică" și fericită.", a mai declarat Mirela Retegan.

Spectacolul "Cinghilinghi" este cea mai nouă producție marca Zurli și face parte din stagiunea pe care cele mai iubite personaje din România o desfășoară la Teatrul de Vară Jupiter în această vară.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.
Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Galerie foto/video

calendar

Pentru informații suplimentare: 078200788 CASA ZURLI

Chișinău, 26.05.2019, ora 16:00

cumpara bilete

Intrarea liberă Gașca Zurli Show

BUZAU, 30.05.2019, ora 17:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 11:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 18:00

cumpara bilete

Aer liber, Intrarea Liberă Gașca Zurli Show

CONSTANȚA, 02.06.2019, ora 18:00

Gașca Zurli Show

PARIS, 08.06.2019, ora 15:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE