Noutăți

Spectacol de poveste la Botoșani

Pe Harta Zâmbetelor Zurli, Botoșani ocupa un loc aparte. Este unul dintre cele mai calde orașe în care Gașca Zurli ajunge.

Aseară, la Sala Polivalentă, Gașca Zurli a fost primită, din nou, cu aplauze și chiote de bucurie. Copii, părinți, bunici, colegi, s-au bucurat de spectacolul Puterea Cornetelor. Au cântat, au dansat, s-au jucat, s-au bucurat, de la mic la mare.

Gașca Zurli și-a făcut noi prieteni, ca în fiecare oraș în care ajunge. De data asta, pe Andreea și frații ei, 8 la număr. Toți fani ai Găștii. Nu și-ar fi imaginat nicicând ca atunci când Tanti Prezentatoarea i-a trecut Andreei pragul la locul de muncă, aveau să fie cu toții învitații ei la spectacol. Au fost extrem de emoționați atunci când au cunoscut-o pe Tanti Prezentatoarea și au rămas nemișcați atunci când au fost răsplătiți pentru cumințenia lor. Fiecare a primit în dar tricouri cu Zâmbetul Zurli, păpuși, fructe proaspete și ghiozdane cu Gașca Zurli.

Botășănenii au făcut cunoștință cu Zâmbetul Zurli, cel care începând de ieri li s-a așezat pe chipuri pentru totdeauna.

Turneul Puterea Cornetelor continuă. Zâmbetul Zurli își continuă călătoria prin țară și ajunge pe 16 octombrie la Piatra Neamț, pe 17 la Bacău și pe 19 octombrie, la Buzău.

La Botoșani ne-au fost alături, și pe scenă dar și în afara ei, Șervețelul Carolino, simpatica Economida, prietena noastră de la BCR, Carrefour, care are grijă să nu ne lipsească porția de fructe și Aqua Carpatica care se îngrijește de hidratarea noastră și a tuturor copiilor și oamenilor din sală. Mulțumim, prieteni!

calendar

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 16.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 17.07.2019, ora 20:30

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 23.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 24.07.2019, ora 20:30

Casa Zurli Show

Statiunea Jupiter, Mangalia, 30.07.2019, ora 20:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Năvodari, Mamaia, 31.07.2019, ora 12:32

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE