Noutăți

Micul Dejun Zurli - Shakshuka

Micul Dejun Zurli din dimineața aceasta arată pur și simplu... delicios! Anetta Coman ne propune astăzi o rețetă cu nume exotic așa, dar care arată atâââââât de yummmy, încât Fetița Zurli a învățat pe de rost rețeta - Shakshouka.

Sună sofisticat, dar este un preparat care se face din ingrediente la îndemâna tuturor.

Avem nevoie de ceapă, ardei, roșii trase la tigaie. Peste acest amestec spargem câteva ouă ochi, iar după gust și poftă, brânză sau mozzarela. La final adăugăm dragoste din plin, răbdare și poftă de mâncare.

Dăm totul la cuptor preț de 15 minute magice în care legumele se contopesc cu mozzarela într-un amestec amețitor de arome.

După sfertul de oră petrecut la cuptor, scoatem tava și micul dejun este gata! Ne strângem cu toții în jurul mesei și ne bucurăm de gustul grozav al Shakshouka.

Ingrediente:


- ceapă, ardei, roșii trase la tigaie;
- pentru copii mofturoși adăugăm niște brânză sau mozzarela;
- câteva ouă.

Pe Anetta Coman o găsiți cu tot felul de sfaturi și rețete delicoase aici.
Poftă bună!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE