Noutăți

La cererea publicului, turneul Gașca Zurli - "Hai la masă!" se mărește cu încă 3 orașe!

La cererea prietenilor noștri din țară, am reușit să mai adăugăm încă 3 orașe în turneul național Gașca Zurli - "Hai la masă!". Este vorba despre orașele Ploiești, Rm.Vâlcea și Buzău. Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul Eventim și în magazinele partenere Eventim din țară.

Iar asta nu este tot, azi s-au pus în vânzare și biletele pentru spectacolul din Sibiu, din 30 octombrie, de la Sala Sporturilor Transilvania. Astfel, în turneul Gașca Zurli - "Hai la masă!" adună 13 orașe! Facem o scurtă recapitulare a acestora:

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli. "Hai la masă!", este o producție unică. savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

13 orașe, mii de kilometri, scene imense și jocuri de lumini, cântece noi, un personaj nou - Bucătărașul Zurli, o super desfășurare de forțe pentru un super spectacol - "Hai la masă!".

Gașca Zurli aduce pofta de mâncare în toată țara și, odată cu ea, magia meselor în familie. Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele partenere Eventim.ro din țară.

Pentru asistență tehnică și rezervare bilete - Telefon: 1951
Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus). Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

Prețul biletelor

  • CATEGORIA 2- 40 LEI
  • CATEGORIA 1- 80- LEI
  • CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli )​.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpara bilet.
Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul evenimentului se va face doar insotiti de minim un adult (parinte). Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati! Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere. Atentie se filmeaza!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Galerie foto/video

calendar

Pentru informații suplimentare: 078200788 CASA ZURLI

Chișinău, 26.05.2019, ora 16:00

cumpara bilete

Intrarea liberă Gașca Zurli Show

BUZAU, 30.05.2019, ora 17:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 11:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 18:00

cumpara bilete

Aer liber, Intrarea Liberă Gașca Zurli Show

CONSTANȚA, 02.06.2019, ora 18:00

Gașca Zurli Show

PARIS, 08.06.2019, ora 15:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE