Noutăți

Vino pe 17 iunie la Palatul Știrbey să intri cu Gașca Zurli în Cartea Recordurilor! 

Gașca Zurli te cheamă să intri în Cartea Recordurilor. Vrem să afle întreg mapamondul ce frumoși sunt părinții și copiii din România!

Pe 17 iunie, la ora 18.00, vino la Festivalul Familiei Zurlandia să cânți și să dansezi impreună cu noi "Rempompi", pe cel mai mare teren de joacă din România. Rempompi se joacă doi câte doi, iar la festival vom forma grupuri a câte 50 de persoane, pe care reprezentanții Guinness le vor monitoriza. Fiecare grup va avea un coordonator, astfel încât toți cei prezenți să știe ce este de făcut. Trebuie să fim peste 2.000 de suflete care să se joace Rempompi în același timp. În acest moment, Elveția este țara care deține recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări, în același timp și pe aceeași melodie. Ne-am pus o dorintă, iar tu ești parte din ea! Pe 17 Iunie, la Domeniul Știrbey, România bate Elveția la joaca în familie.

“În 10 ani de când am pornit acest frumos vis Zurli am întâlnit sute de mii de copii și părinți. Familii minunate care mi-au rămas în inimă și care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atât de sus. Așa că am vrut ca după 10 ani să întorc toată dragostea asta, să dau fanilor noștri ceva care să rămână scris în istoria amintirilor frumoase din țărișoara asta. Am decis să fac cel mai mare festival pentru familie din România și am chemat reprezentanții Guinness Book să vadă cu ochii lor ce părinți minunați și ce copii extraordinari are România. Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor cu mii de copii și părinți care se joacă impreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp” spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Hai cu noi în cea mai Zurli poveste din istoria noastră, hai să batem un record mondial!

Intră pe www.zurlandia.ro și cumpără din timp bilete la festival. Am pregătit o mulțime de alte surprize.

Galerie foto/video

calendar

CASA ZURLI

TIMIȘOARA, 22.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

CLUJ-NAPOCA, 24.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BRAȘOV, 26.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

GALAȚI, 31.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Făgăraș, 05.04.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BOTOȘANI, 13.04.2019, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE