Noutăți

Gașca Zurli, surpriza anului pentru echipa de gimnastică!

Mirela Retegan a urcat pe bârnă și a obținut nota zece. 40 de fetițe, printre care și Campioanele Naționale la categoria 10 ani au avut parte de cea mai tare surpriză: toată Gașca Zurli a intrat în sala de antrenament. Au urmat cele mai haioase exerciții la sol și la bârnă. Fetița Zurli, fostă gimnastă, și-a amintit cum se face roata și cum se stă pe bârnă. A fost răsplătită cu nota 10.

Micuțele gimnaste au convins-o chiar și pe Tanti Prezentatoarea să urce pe bârnă. La sfârșitul “exercițiului” i-au dat nota 10. Fetițele au pregătit câteva exerciții la sol special pentru invitații surpriză. La sfârșit, si-au făcut reciproc câte o promisiune: că gimnastele vor deveni Campioane Mondiale și Gașca Zurli le va aștepta la aeroport, cu o pancartă pe care scrie “Vă iubim!”

Fiecare fetiță a primit un rucsac Zurli cu dulciuri de la Green Sugar și câte o Păpușă Zurli, care să le însoțească în cantonamente.

"Un cadou extraordinar acum, înaintea sărbătorilor de Crăciun, pentru fetele din lot. Au fost foarte emoționate, impresionate de cadourile pe care le-au primit de la Gașca Zurli. Au dansat, au cântat cu Gașca. Cel mai mult s-au bucurat de Păpușa Zurli, au dormit cu ea în brațe. Mulțumim mult pentru acestă surpriză minunată.", declară Cristi Moldovan, antrenorul micuțelor gimnaste de la CS Dinamo.

Întâlnirea a fost pusă la cale de jurnalista Liliana Levinta, o apropiată a lotului. Fundația Noua Generație, Zurli și Green Sugar au susținut evenimentul, iar Mirela Retegan a mai adăugat încă peste 100 de părinți și copii pe care i-a făcut fericiți.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Galerie foto/video

calendar

Pentru informații suplimentare: 078200788 CASA ZURLI

Chișinău, 26.05.2019, ora 16:00

cumpara bilete

Intrarea liberă Gașca Zurli Show

BUZAU, 30.05.2019, ora 17:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 11:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 18:00

cumpara bilete

Aer liber, Intrarea Liberă Gașca Zurli Show

CONSTANȚA, 02.06.2019, ora 18:00

Gașca Zurli Show

PARIS, 08.06.2019, ora 15:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE