Noutăți

Gașca Zurli închide stagiunea de vară cu al 5-lea spectacol consecutiv sold out

Gașca Zurli a jucat, aseară, pe scena Teatrului de Vară Jupiter, al 5-lea spectacol consecutiv, sold out, din vara acesta. După un week-end plin, cu 3 spectacole jucate la Medgidia, Mamaia și Jupiter, cea mai iubită trupă pentru copiii din România închide, astfel, stagiunea din această vară de la mare. Mii de părinți și copii au cântat și au dansat în vâra această cele mai iubite piese ale Găștii, însă cel mai important, toți au învățat să spună #cinghilinghi, te iubesc în limba Zurli.

În această vară, Gașca Zurli a adus pe scena Teatrului de Vară cel mai nou spectacol al trupei– Cinghilinghi, un spectacol al imaginației, plin de culoare și voie bună, gândit cu grijă de Mirela Retegan, femeia care, din dragoste pentru fiica ei, a reușit să transforme Gașca Zurli într-un fenomen național. După o vară de poveste, magia creată de Mirela Retegan & Co. continuă. În fabrica de zâmbete se lucrează la noi surprize pentru toamnă aceasta, Gașca Zurli pregătește un spectacol nou nouț și un super turneu național.

Gașca Zurli este cea mai mare trupă de animație pentru copii, din România, creată de Mirela Retegan din dorința de a-i explica fiicei ei lumea din jur, într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. În primăvara acestui an, Gașca Zurli a susținut cel mai mare turneu din istoria trupei. Zeci de mii de fani au fost atunci prezenți la spectacole din toată țara, turneu încheiat cu un super spectacol la Sala Polivalentă, din București. Cu sute de spectacole jucate pe cele mai mari scene din tară și din străinătate, Gașca Zurli a cucerit inimile a milioane de copii și părinti.

Urmăreste Gașca Zurli pe Facebook.

Urmăreste Gașca Zurli pe YouTube.

Galerie foto/video

calendar

Pentru informații suplimentare: 078200788 CASA ZURLI

Chișinău, 26.05.2019, ora 16:00

cumpara bilete

Intrarea liberă Gașca Zurli Show

BUZAU, 30.05.2019, ora 17:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 11:00

cumpara bilete

1 ZURLI E!

BUCUREȘTI, 01.06.2019, ora 18:00

cumpara bilete

Aer liber, Intrarea Liberă Gașca Zurli Show

CONSTANȚA, 02.06.2019, ora 18:00

Gașca Zurli Show

PARIS, 08.06.2019, ora 15:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE