Noutăți

Gașca Zurli, al treilea spectacol consecutiv jucat cu casa închisă

Gașca Zurli a jucat aseară, pe scena Teatrului de Vară din Jupiter, pentru a treia oară consecutiv, spectacolul Cinghilinghi, cu casa de bilete închisă. O mie de copii și părinți au pășit împreună într-o lume a copilăriei, în care se cântă, se dansează și se râde cu gura până la urechi. Este lumea Zurli, creată cu grijă și migală de Mirela Retegan, femeia care din dragoste pentru fiica ei a dat viață fenomenului Gașca Zurli.

La intrare, cei mici au fost întâmpinați de mascote haioase și apoi conduși în incinta teatrului. Stațiunea Jupiter a răsunat aseară, încă o dată, de bucuria micuților spectatori. Cele mai cunoscute și iubite cântece ale Găștii au fost fredonate cu mic, cu mare, de cei prezenți la Teatrul de Vară.

"A fost tare frumos. Sunt fericită pentru că părinții care vin la Zurli sunt extrem de civilizați și atenți cu toți copiii din jurul lor. Nu stau în picioare în fața scenei, ca să vadă și cei din spate, nu lasă resturi între scaune, participă activ la spectacol, cântă, dansează, râd, au răbdare și stau cuminți așteptând fotografiile. Cu fiecare spectacol descopăr tot mai mulți părinți frumoși. Copiii sunt perfecți din naștere. Iar noi, adulții, învățam să ne redescoperim perfecțiunea cu care ne-am născut.", a declarat Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Gașca Zurli se află în plină stagiune pe litoral, spectacolul de aseară fiind al treilea jucat consecutiv, SOLD OUT. Cinghilinghi este cea mai nouă producție marca Zurli, un spectacol vesel, despre vacanțele petrecute în familie, din care nu lipsesc situațiile amuzante de dinaintea plecării în aventură, când toată lumea își face bagajele. Următoarele spectacole de la Teatrul de Vară Jupiter vor avea loc pe 14 și 21 august. Detalii aici.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show

Manchester, 21.02.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Londra, 23.02.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Dublin, 24.02.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Dublin, 24.02.2019, ora 18:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Suceava, 01.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Bistrița Năsăud, 02.03.2019, ora 11:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE