Noutăți

Gașca Zurli a premiat câștigătorii Campionatului Național de Scrimă pentru copii

Gasca Zurli a făcut un super show astăzi la festivitatea de premiere a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de spadă masculin 10-11 ani. La invitația Federatiei Române de Scrimă și a campioanei olimpice Ana Maria Brânză, cele mai iubite personaje din România au înmânat câștigătorilor medaliile, diplomele, s-au îmbrățișat și au făcut poze.

Ana Maria Brânză a strâns pumnii tare, a închis ochii și și-a pus o super dorință, pe care Zâna Bună a promis că i-o va îndeplini.

Participanți, antrenori, părinți și invitați au dansat cot la cot cu Gașca Zurli "Am o casuta mică", "Aram sam sam" sau "Dacă vesel se trăiește". Zdrăngănel a fost un adevărat maestru de ceremonii, Truli și Clopoțel au făcut galerie concurenților, iar Fetița Zurli i-a antrenat pe toți cei prezenți la dans. Cu toții au fost fascinați de floretele prezentate cu măiestrie de Ana Maria Brânză. Gașca Zurli felicită campionul natțional George Petrache (CSA Steaua) și pe toți concurenții.

Mulțumim Federației Române de Scrimă pentru invitație și campioanei olimpice Ana Maria Brânză pentru energia fantastică cu care ne-a întâmpinat.

Mai multe fotografii aici.

Photo credits - Federația Română de Scrimă.

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show

Șelimbăr, 16.12.2018, ora 18:00

Aer liber, Intrarea Liberă Gașca Zurli Show

Tg.Mureș, 17.12.2018, ora 18:00

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE