Noutăți

Gașca Zurli, 3 zile, 3 spectacole și mii de copii fericiți 

Cea mai îndrăgită trupă de animație pentru copii, din România, a susținut în acest sfârșit de săptămâna 3 spectacole de poveste.

Primul spectacol a avut loc sâmbătă, în Vivo Mall din Constanța. Cu două ore înainte de începerea show-ului mall-ul a devenit neîncăpător, o mulțime de spectatori au venit la întâlnirea cu Gașca. Micuții au așteptat cu sufletul la gură intrarea pe scenă a personajelor preferate. Odată intrată pe scenă, Gașca Zurli a susținut cel mai nou spectacol, "Cinghilinghi", o producție veselă, de vară.

Duminică seară, trupa fenomen a fost invitată la Festivalul Mamaia Fairytale. În fața scenei din Piațeta Casino, Mamaia, îi așteptau cu nerăbdare câteva mii de părinți și copii veniți din toate colțurile țării. Timp de o oră, atât copiii cât și părinții au fredonat împreună cu Gașca Zurli cele mai cunoscute cântece ale trupei.

Cele trei zile de poveste au culminat cu spectacolul susținut luni seară, la Teatrul de Vară din Jupiter, unde Gașca Zurli a jucat, din nou, cu casa de bilete închisă, spectacolul fiind sold-out.

"Suntem absolut copleșiți de iubirea cu care ne așteaptă prietenii noștri. După mii de spectatori în Vivo Mall, sâmbătă seară, ne-am întâlnit duminică în Mamaia cu români veniți de pretutindeni, special la întâlnirea cu noi. Să auzi mii de copii scandând Gașca Zurli, Gașca Zurli, e o mare responsabilitate. Iar după două spectacole gratuite, să ai un teatru întreg cu sala închisă, e deja peste toate așteptările noastre. Vă mulțumim din toată inima. Vă iubim până la lună și înapoi, și suntem recunoscători pentru dragostea voastră.", a declarat Mirela Retegan, fondatorul Zurli.


Gașca Zurli este cea mai mare trupă de animație pentru copii, din România, creată de Mirela Retegan din dorința de a-i explica fiicei ei lumea din jur, într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. În primăvara acestui an, Gașca Zurli a susținut cel mai mare turneu din istoria trupei. Zeci de mii de fani au fost atunci prezenți la spectacole din toată țara, turneu încheiat cu un super spectacol la Sala Polivalentă, din București. Cu sute de spectacole jucate pe cele mai mari scene din țară și din străinătate, Gașca Zurli a cucerit inimile a milioane de copii și părinți.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Photo credits - Mamaia Fairytale & Vivo Mall Constanța.

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show

Manchester, 21.02.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Londra, 23.02.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Dublin, 24.02.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Dublin, 24.02.2019, ora 18:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Suceava, 01.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Bistrița Năsăud, 02.03.2019, ora 11:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE