Noutăți

Cea mai tare petrecere de sfârșit de vacanță cu Gașca Zurli    

În ultima zi de vacanță, Gașca Zurli a făcut cea mai tare petrecere, live, pe contul de Facebook al trupei. Copiii români din toată lumea au petrecut astăzi, în direct, cu personajele preferate și și-au luat la revedere de la vacanța de vară. Și, ca la orice petrecere, au avut invitați surpriză. Zâna Bună le-a adus bombone speciale - struguri sănătoși și gustoși, care le-au dat poftă de joacă. Iar Tanti Prezentatoarea le-a făcut cadou o cutie plină cu porunci care mai de care mai haioase, să le facă ziua frumoasă.

În frunte cu Fetița Zurli și Vrăjimăturica, fiecare a avut câte o poruncă de îndeplinit. Truli a cântat o strofă din Lingușeală de cățel, Clopoțel a dat pupici cu sclipici tuturor, Fetița Zurli a dat îmbrățișări de iubire, Vrăjimăturica a enumerat fructe galbene, Zdrăngănel a jucat mima, iar Zâna Bună i-a provocat pe micii prieteni Zurli să stea într-un picior. Au cântat, au dansat, au râs și apoi și-au luat "la revedere" de la vacanța de vară.

Împreună cu Gașca Zurli au petrecut, în direct pe contul de Facebook, câteva zeci de mii de prieteni. La final, au spus împreună “Tiribam, tiribum, ne luăm la revedere de la vacanță de vară acuuuuum!”

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

calendar

CASA ZURLI

TIMIȘOARA, 22.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

CLUJ-NAPOCA, 24.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BRAȘOV, 26.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

GALAȚI, 31.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Făgăraș, 05.04.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BOTOȘANI, 13.04.2019, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE