Noutăți

Carrefour devine partener al Găștii Zurli în cel mai mare turneu național din istoria trupei - "10 Zurli"

Gașca Zurli anunță parteneriatul cu Carrefour, parteneriat ce debutează în această primăvară cu ocazia Turneului Aniversar "10 Zurli". Carrefour, alături de Gașca Zurli, se pregătește cu multe surprize pentru cei mici și familiile lor, în toate cele 20 de orașe din țară în care Zurli, cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România, va ajunge pe parcursul acestui turneu: show-uri surprinzătoare, concursuri speciale, experiențe unice dedicate tuturor membrilor familiei.

Spectacolul "10 Zurli" marchează aniversarea a 10 ani de Zurli în România, și este cea mai mare producție de până acum a trupei. Spre deliciul celor mici, Gașca Zurli, va ajunge în această primăvară în Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Botoşani, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.
Turneul începe pe 4 martie, în Timișoara și se va incheia la Botoșani, pe 12 mai. Spectacolele sunt construite în jurul celor mai îndrăgite personaje Zurli și reunesc cele mai iubite cântece, dansuri și jocuri interactive, marca Zurli, oferind o experiență unică, dinamică și originală, creată special pentru copii.

Vezi programul turneului!

În locațiile Carrefour din Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Galați, Pitești, București și Botoșani, micii vizitatori vor avea parte de surprize uimitoare oferite de Gașca Zurli. La toate spectacolele, Carrefour va acorda 10 invitații premium, iar cei mai norocoşi vor avea parte de sesiuni de tip „Meet and Greet”, în care cei mici vor sta de vorbă cu personajele favorite: Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli și Tanti Prezentatoarea. Biletele spectacolelor se pot achiziționa prin reţeaua Eventim precum şi din întreaga reţea de hipermarketuri Carrefour.

Carrefour își reafirmă încă o dată implicarea sa în evenimente ce facilitează accesul la o viaţă mai bună prin alimentaţie, timp petrecut alături de familie, entertainment şi experienţe de calitate, la prețuri accesibile acesteia. Totodată, Carrefour reprezintă o nouă modalitate a clienților de a ieși din cotidian, de a-și petrece timpul liber alături de cei dragi, într-un context inedit și cu o abordare diferențiatoare.


Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 107 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show

Șelimbăr, 16.12.2018, ora 18:00

Aer liber, Intrarea Liberă Gașca Zurli Show

Tg.Mureș, 17.12.2018, ora 18:00

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE