Noutăți

Caravana Gașca Zurli de 1 Iunie, un adevărat tur de forță

6 sectoare, 6 spectacole, 8 ore, mii de copii și părinți fericiți să cânte împreună cu cele mai iubite personaje din Gașca Zurli. Am străbătut Bucureștiul de la un capăt la altul. De pe o platformă care a răsunat de veselie și culoare, Gașca Zurli i-a salutat pe toți copiii pe care i-a întâlnit în cale. Ne-am oprit în fiecare sector și am susținut câte un minishow de aproximativ 40 de minute.

La fiecare oprire ne-au întâmpinat copii care deja fredonau “Am o căsuță mica”, părinți bucuroși că ne întâlnesc. Am împărțit zambete și bucurie. E cel mai frumos cadou pe care îl puteam face copiilor din capitală, de 1 iunie, mulți neputând să ajungă până acum la spectacolele noastre.

Nici măcar ploaia care ne-a întâmpinat la ultimul spectacol din Parcul Crângași nu a reușit să ne țină pe loc, fiindcă noi putem să dansăm și în ploaie. Am ținut ultimul spectacol, cel din Parcul Crângași în stradă, în ploaie. Nu ne-a venit să credem când am văzut că încă erau oameni care ne așteptau.

Am pornit la ora 10.00 de la KM 0 al capitalei, din Piața Universității și am parcurs până seara 6 sectoare. De Ziua Copilului am ajuns în Parcul Floreasca, Parcul Național, Parcul IOR, Parcul Carol, Parcul Sebastian și Parcul Crângași. Ne-ați copleșit astăzi cu emoția și bucuria voastră de copii.

Astăzi ne-am alăturat în premira evenimentului Cișmigiul Copiilor, la invitația Primăriei Municipiului București și ARCUB. Pe 1 iunie am colorant capitala, am sărbătorit copilăria în cea mai frumoasă și inedită caravană – Carvana Gașca Zurli.

La mulți ani, copiiilor din lumea largă! Vă iubim și vă mulțumim pentru toată dragostea cu care ne primiți de fiecare dată la spectacole.

Galerie foto/video

calendar

CASA ZURLI

TIMIȘOARA, 22.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

CLUJ-NAPOCA, 24.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BRAȘOV, 26.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

GALAȚI, 31.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Făgăraș, 05.04.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BOTOȘANI, 13.04.2019, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE