Dimineața Zurli

Micul Dejun Zurli - Brioșe de toamnă

Weekend-ul acesta, în Dimineața Zurli, Anetta Coman ne-a vorbit despre un mic dejun sănătos, sățios, numai bun pentru o zilele de toamnă târzie. Pe cât de complicat pare, pe atât de simplu se preparaă. Iată rețeta de “Brioșe de Toamnă”, propuse de Anetta:

Se pregătesc repede și doar din 3 ingrediente și pot să fie luate în pachețelul de mâine de la școală.

Ingrediente:

  • 1 conopida medie fiartă ( sau brocoli )
  • 200 g cașcaval ras ( brânza, mozzarela... ce aveți prin frigider )
  • 1 ou întreg sau 2 sa lege compoziția
  • sare si piper după gust, ceva verdeata tocata dacă vreti ( mărar sau patrunjel ).

Conopida fiartă o zdrobiți cu furculița sau cu un tel, o amestecați cu restul ingredientelor și o puneți în forme de brioșe, o dați la cuptor, la 180 C, în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute și... gata! Brioșele sunt gata de pus pe farfurie, pentru pofticioșii din familie.

Pofta bună!

Foto credit & rețetă - Anetta Coman

calendar

Gașca Zurli Show

Șelimbăr, 16.12.2018, ora 18:00

Aer liber, Intrarea Liberă Gașca Zurli Show

Tg.Mureș, 17.12.2018, ora 18:00

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE