Aventuri cu Păpușa Zurli

Aventurile Păpușii Zurli

Păpușa Zurli este, fără doar și poate, cea mai plimbată păpușică. Când spui Păpușa Zurli, gândul îți zboară numaidecât la aventuri de zile mari. Are cei mai frumoși prieteni, iar ei o iau peste tot atunci când pleacă în călătorii. Este îndrăgită atât de micii ei prieteni, cât și de oamenii mari. Așa se face că, Păpușa Zurli, a ajuns în toate colțurile pământului. A străbătut continente, mări, oceane, zeci de țări, iar din fiecare călătorie ne-a trimis câte o fotografie cu ea și prietenii ei.

Din New York până la Brugges, de la București la Paris, de la malul Mării Negre și până în Amsterdam, Madrid, Valencia sau Berlin, Păpușa Zurli pe toate le-a văzut, la brațul copiilor care o îndrăgesc atât de tare. Între ea și prietenii ei a fost dragoste la prima vedere.

Păpușa Zurli își dorește să călătorească muuult, să povestească tuturor aventurile pe care le trăiește și să creeze cel mai mare album foto din România. Zâna Bună este prietena ei și i-a ascultat dorința, a învârtit bagheta magică de trei ori și, astfel, i-a dăruit Păpușii Zurli un loc unde toți prietenii ei pot lăsa o amintire din vacanță, un loc unde pot câștiga chiar și premii. Povestea Păpușii Zurli este și povestea prietenilor ei, amintirile ei sunt și amintirile lor, iar cel mai frumos mod de a celebra prietenia dintre ei este un album foto în care să între toată dragostea și amintirile tuturor. Și tu poți lăsa o amintire, chiar aici, iar pe 31 august poți câștiga unul din cele 10 kit-uri de joacă Zurli. Înscrie-te în tonomatul cu aventuri Zurli și fii parte din cea mai frumoasă poveste a copilăriei.


Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show

Manchester, 21.02.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Londra, 23.02.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Dublin, 24.02.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Dublin, 24.02.2019, ora 18:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Suceava, 01.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Bistrița Năsăud, 02.03.2019, ora 11:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE